Hoorzorg waar u ook bent

Winkels die het slimst omgaan met de herstart en goed zijn voorbereid maken ook de beste kansen de verwachte golf van aanvragen voor nieuwe hoortoestellen naar zich toe te trekken.

Het jaar hoeft nog niet verloren te zijn, de markt heeft straks nog ruim een half jaar om te herstellen.


Goed horen is ‘hot’, juist nu. In de nieuwe orde die na de crisis ontstaat is veel ruimte voor hoortoestellen die op afstand (in de Cloud) kunnen worden geprogrammeerd, dit is wel duidelijk. Dit mede om voorbereid te zijn op de toekomst wanneer corona (of zijn valse broertje of zusje) onverhoopt nogmaals toeslaat.


Met ‘hoorzorg waar u ook bent’ heb ik de mogelijkheid om hoortoestellen volledige op afstand te programmeren. Hiermee bied ik dan ook een onderscheidende service voor mijn klanten en het vormt dé toekomstige dienstverlening van audiologen: een mix van gedoseerd persoonlijk contact én service op afstand.

Iedere hoortoestelfabrikant doet dit op zijn eigen manier. De mogelijkheid hiertoe varieert ook van type hoortoestel, type smartphone…

Indien interesse of wilt u weten of de mogelijkheid bestaat om uw hoortoestellen op afstand te programmeren? Neem dan contact op telefonisch op 0499/224763 of via het contactformulier.

 

Hoorzorg waar u ook bent