Week van de oordop!

Je houdt van feestjes en festivals, speelt zelf muziek en zou het liefst zo lang mogelijk van die hobbyʼs blijven genieten? Dan is gehoorbescherming een ab-so-lu-te must! Te veel en te luide muziek is de hoofdoorzaak van tinnitus. Op maat gemaakte oordoppen zijn de beste garantie op een leven lang festivalplezier. Ze passen perfect in je oren, dempen het geluid zonder het te vervormen én bieden volledige bescherming.

Nu de festivalzomer eraan komt, willen De Tuut van Tegenwoordig en Variphone daar verandering in brengen. Tijdens de Week van de Oordop kun je uitzonderlijk jouw op maat gemaakte oordoppen bestellen voor 110 in plaats van 150 euro. Je bespaart zo heel wat geld en investeert meteen in een leven vol muziek. Deze exclusieve korting is geldig van 26 april tot en met 4 mei.

Hoe gaat de actie in zʼn werk? Surf naar www.weekvandeoordop.be. Selecteer Groepspraktijk VIZIT te Ieper, kies een tijdstip voor de opmeting van je oren en vul je gegevens in. Laat op het afgesproken tijdstip je oren opmeten. Als jouw persoonlijke oordoppen klaar zijn (na ongeveer 4 weken) neemt het hoorcentrum telefonisch contact met je op. Haal de oordoppen af, betaal de reductieprijs en let's party!

Week van de oordop!