Oorsuizen wat is het? Thema-avond Tinnitus 26 mei 2015

Oorsuizen of tinnitus wat is het? 

Veel mensen hebben in meer of mindere mate last van tinnitus. Bij tinnitus gaat het om fantoomgeluiden, dit zijn geluiden die iemand met tinnitus wel hoort, maar de omgeving niet. Deze kunnen bijvoorbeeld lijken op het geluid van zoemende elektriciteitsdraden, piepen of het ruisen van wind.

Vaak krijgen mensen met tinnitus te horen dat ze er maar mee moeten leren leven. Ze stuiten vaak op onbegrip van hun werk- en/of privé omgeving. Daarnaast kan het zenuwstelsel uit balans raken en kan men veel klachten ervaren, zoals concentratie- en slaapproblemen.

Hoorcentrum Maes biedt  de SEIYO Anti Tinnitus Therapie aan. Deze therapie is geschikt voor mensen met langdurige tinnitus klachten.
De resultaten met de therapie zijn veelbelovend. In Duitsland is deze therapie al langer bekend en daar heeft 80% van de mensen die de therapie heeft gevolgd er baat bij. De meeste mensen ervaren na jaren eindelijk weer rust in hun oren.

Wil U meer weten over deze nieuwe Seiyo therapie? Ter introductie organiseert Renate Maes in Izenberge- Alveringem op dinsdag 26 mei 2015 een themadag rond tinnitus. U bent van harte welkom.
Tussen 18u en 22u zijn er een productspecialist en audioloog aanwezig.

Wilt u meer weten? Geef u dan op voor de gratis infoavond op 26 mei 2015!

Oorsuizen wat is het? Thema-avond Tinnitus 26 mei 2015